RÁDIO MB

JEDINÉ MLADOBOLESLAVSKÉ RÁDIO

Mladá Boleslav ocení úspěšné sportovce – kluby i jednotlivci už mohou nominovat své zástupce

Město Mladá Boleslavi ocení úspěšné sportovce, kterým se dařilo v roce 2021. Kluby a také jednotlivci mohou své nominace posílat na adresu: sportovec@mb-net.cz

V první vlně je posílat návrhy nominovaných sportovců, kolektivů, či trenérů. Konkrétně jsou vypsány tyto kategorie: jednotlivec, kolektiv dospělých, kolektiv mládeže, talent do 18 let, trenér a cvičitel a navrhovat můžete také laureáty Síně slávy mladoboleslavského sportu.

Podmínkou pro zařazení do konečné nominace je propojení s Mladou Boleslaví (členství v klubu z Mladé Boleslavi, popř. bydliště nebo tréninkové zázemí ve městě) a úspěchy na soutěžích světového, evropského nebo alespoň celorepublikového formátu v roce 2021.

Po sesbírání návrhů bude vytvořena konečná nominace pro samotné hlasování v anketě. O konečném pořadí ve zmíněných kategoriích bude rozhodovat odborná komise složená z více jak padesátky sportovních funkcionářů, novinářů, ale také politických zástupců města a osobností sportovního a veřejného života z Mladé Boleslavi.

Na webovém portálu města bude spuštěna anketa o Nejpopulárnějšího sportovce města, kde rozhodne široká veřejnost.

Samotné výsledky pak budou zveřejněny na slavnostním galavečeru, který se bude konat v mladoboleslavském Domě kultury ve čtvrtek 2. března. Začátek slavnostního předávání bude v 18 hodin a vstupné na galavečer bude zdarma.

About Author